Linköpingsguiden

En tur i en sportbil – den perfekta upplevelsepresenten

För den som redan har allt är en upplevelsepresent den bästa gåvan till den stora dagen. Det är inte lätt att hitta presenter alla gånger, men i och med en passande upplevelsepresent ger du inte bara bort en riktigt härlig stund utan också ett minne för livet. Hur många är vi inte som avundsjukt spanat in de riktigt snygga bilarna, hört motorn och bara fantiserat om hur det är att känna gensvaret vid en lätt tryckning på pedalen? Genom att ge någon du bryr dig om detta i present kan du låta en dröm gå i uppfyllelse. Att få i present att köra en sportbil passar de allra flesta, så länge de har körkort.

sportbil på landsväg

Rama in upplevelsen

Om du vill slå på stort kan du göra mycket för att göra en hel dag speciell för den som ska få gåvan. Att köra en sportbil kan utgöra en väldigt spännande start på exempelvis en möhippa eller svensexa. Efter bilturen kan ni till exempel ha bokat bord på en trevlig lunchrestaurang och fortsätta firandet där, eller varför inte en picknick i någon vacker park om vädret tillåter? Fortsätt sedan med någon kreativ upplevelse innan middagen och festen.

Så går det till

När den som fått upplevelsen i present väl bokat en tid för körningen och befinner sig på plats går det oftast till på liknande sätt. Upplevelsen börjar vanligtvis med en genomgång av fordonet, hur det fungerar samt säkerhet. Därefter får personen i fråga äntligen slå sig ner i sportbilen och ta en tur tillsammans med instruktören. Man kör på en bana eller vägar som man vanligtvis har för sig själv, vilket gör att man verkligen får chansen att känna på hur det känns att accelerera i en riktig sportbil.

Share Button