Linköpingsguiden

Trädgårdsbutiker i Linköping

Inför trädgårdssäsongen brukar man, som husägare, behöva inhandla en hel del saker till trädgården. Kanske planerar man en ny rabatt, eller så ska en högre häck anläggas för att skilja tomten från grannens ytterligare. I Linköping finns flertalet trädgårdsbutiker där du bör kunna hitta det du söker.

De allra flesta har bra hemsidor, där du på förhand enkelt kan gå in och se vad som erbjuds – och till vilka priser. Med det sagt är givetvis den billigaste trädgårdsbutiken inte nödvändigtvis den bästa. Ett tips är att bilda sig en uppfattning baserat på vad andra säger om trädgårdsbutiken. Håller redskapen hög kvalitet? Hur har det gått med växter inköpta på stället? En fälla i att endast titta på omdömen och recensioner är dock att det ofta är de lite mer missnöjda kunderna som tar sig tiden att lämna en kommentar. Således kan helhetsbilden bli något missvisande.

Blomstertorget

Adress: Fjärmevägen 1
Telefon: 013 – 13 92 42
Hemsida:

Presentation: Blomstertorget i Linköping är ett fristående Garden Center med växter som passar såväl trädgården som inomhus i hemmet. Det här är förmodligen en av de mest populära butikerna när det kommer till att handla växter och annat för trädgården. Ett fokus finns på att tillhandahålla just blommor, buskar och andra typer av växter, men även vissa redskap finns att köpa här. Därtill har de till exempel grillar och annat som hör hemma i trädgården.

Verktygshandlarn

Adress: Knagglegränd 3, Örebro
Telefon: 019 – 750 91 55
Hemsida: Verktygshandlarn.se

Presentation: Visserligen är den här butiken baserad i Örebro, men är en e-handel och har ett stort utbud av verktyg. Inom Sverige är leveranstiden mycket kort, och här finns verktyg att använda när något ska snickras i trädgården. Även vissa arbetskläder samt japansågar, som är ett populärt redskap i trädgården, finns att handla här. Visserligen finns andra verktygsbutiker på plats i Linköping också, men leveranstiden är snabb och ett stort urval finns.

Share Button