Linköpingsguiden

Sure Hotel by Best Western Stångå

stanga-hotell

Sure Hotel är ett hotell som ligger intill Stångån, centralt i Linköping. På diverse bokningssajter har hotellet fått mycket goda recensioner, och vad gäller såväl attraktioner som sevärdheter ligger det bra beläget. Hotellet består av 41 rum, som samtliga är rökfria. På hotellet finns en restaurang och en bar. Parkeringen är dock något begränsad, och med tanke på läget nära centralstationen, är det här hotellet kanske allra bäst för tåg- eller bussresenärer.

Restaurang och bar

I hotellet finns restaurangen Inkognito, som specialiserar sig mot det skandinaviska köket. Här finns både stora middagar och lättare måltider att beställa. Även en barnmeny finns, för de lite yngre gästerna. Inkognito öppnade i maj 2014. Notera öppettiderna under högtider, som normalt är ganska begränsade. Förutom restaurangen finns även en bar, och på morgonen serveras gratis kall och varm frukostbuffé.

Att göra i närheten

I närheten av hotellet finns flera sevärdheter att åka till. Till exempel finns Östergötlands Länsmuseum bara 10 minuters promenad bort. Cloetta Center, som brukar vara plats åt många stora evenemang, ligger bara 11 minuters promenad bort från hotellet. Ett annat populärt besöksmål är domkyrkan, som ligger ungefär en kvarts promenad bort.

Visserligen är Linköping relativt stort, och kallas ofta för Östergötlands huvudstad, men trots det är det enkelt att ta sig till fots nästan överallt i staden. Särskilt om man bor centralt, som är fallet med det här hotellet.

Kommunikationer

I närheten av hotellet finns goda kommunikationer. Som nämnt lite högre upp i den här texten är centralstationen nära. Närheten till centralstationen, i kombination med ett något begränsat antal parkeringsplatser, gör det här hotellet utmärkt för gäster som inte är bilburna. Ett annat alternativ att ta sig hit med är Linköpings flygplats, som ligger 6 minuter bort från hotellet med bil. Norrköpings flygplats ligger ungefär en halvtimme bort med bil, och en annan tågstation, Linköping-Tannefors, ligger en halvtimmes promenad från hotellet.

Adress: Tullgränd 4
Bokning: Boka detta hotell eller se aktuella priser

Kan även bokas på hotellets sida, eller genom diverse bokningssajter. Sidor som hotelllinköping.com visar Sure Hotel, men även andra hotell om det skulle vara fullbokat på önskat datum.

Share Button

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *