Linköpingsguiden

Bygg & måleri i Linköping

Inför en kommande ny- eller ombyggnation är det viktigt att noggrant välja ut vilket av alla företag inom bygg och måleri man ska välja. I Linköping finns ett stort antal företag som kan hjälpa dig med din renovering eller ditt nybygge. Att jämföra olika företag är nödvändigt för att få en rättvisande bild av vad arbetet kommer kosta samt hur lång tid det kan beräknas ta. Begär därför in offert från flera aktörer och se över eras respektive för- och nackdelar. Det är inte nödvändgtvis så att den billigaste offerten är det bästa alternativet. Nästa steg är att se vad andra har att säga om företaget. Detta kan du göra genom att kontakta grannar och bekanta som har anlitat ett visst företag tidigare. Du kan också söka efter recensioner och betyg på internet. Tänk dock på att det oftare är de missnöjda kunderna som gör sig besväret att skriva recensioner, vilket gör att ven bra aktörer får en hel det negativ kritik.

De allra flesta av hantverkarna är seriösa företag, men det är lätt att tro på motsatsen då hantverkare överlag har ganska dåligt rykte. Detta dåliga rykte är oförtjänt och beror troligtvis på att deras privatkunder ofta gör alltför generösa tid- och priskalkyler.

Nedan hittar du företag Linköping som är verksamma i branscherna bygg och måleri. Informationen du finner här är kortfattad och vi hänvisar dig till respektive företags hemsida för mer information.


Kaij Jonsson Måleri & Fastighetsservice AB

Adress: Sållarebogatan 3, 58662 LINKÖPING
Telefon: 013 – 29 52 18
Mobil: 0708 – 39 52 18
Org. nr: 556642-9659
Presentation: Kaij Jonsson Måleri & Fastighetsservice AB erbjuder måleritjänster i Linköping med omnejd. Du kan få hjälp med såväl in- som utvändig målning av ditt hus eller lägenhet. Även tapetsering samt målning av fönster och köksskåp erbjuds.


Bygg AB Bernhardsson & Carlsson

Adress: Molijns Väg 17, 589 41 LINKÖPING
Telefon: 013 – 15 95 80
Hemsida: www.bcbygg.se
Org. nr: 556194-8380
Presentation:
 Bygg AB Bernhardsson & Carlsson har sin huvudsakliga sysselsättning inom ny-, om-, och tillbyggnader av kontor och industrier. Företaget grundades 1977 och har under åren utfört ett stort antal arbeten på general-, utförande-, och totalentreprenader.

Bygg AB Bernhardsson & Carlsson


Hjulsbro Allservice AB

Adress: Vårdsbergsvägen Lindsberg, 585 93 LINKÖPING
Telefon: 013 – 16 32 71
Mobiltelefon: 0708 – 67 85 63
Hemsida:
Presentation: Hjulsbro Allservice erbjuder allt ifrån totalentreprenad till enklare åtgärder som bland annat fasadmålningar, dörrmontering, hängrännor & stuprör, smidesstaket och byggande eller ihopsättning av friggebodar.

Share Button