Linköpingsguiden

Restauranger i Linköping

Nedan hittar du ett urval av restauranger i Linköping. Varje restaurang listas med adress, telefonnummer, ev. hemsida samt en kortare presentation. Genom presentationen hoppas vi kunna förenkla ditt arbete att hitta en passande restaurang. Vill du ha ytterligare information, t.ex. meny och öppettider klickar du dig lämpligtvis vidare till respektive restaurangs webbplats.


Aioli Tapasbar

Adress: Hantverkaregatan 1, 582 23 Linköping
Telefon: 013 – 485 11 05
Hemsida: www.aiolitapasbar.nu
Org. nr: 556849-3083
Presentation: Aioli Tapasbar på tvärgatan Hantverkaregatan som är belägen mittemot filmstaden. Aioli Tapasbar erbjuder ett stort utbud av mindre rätter som kan kombineras fritt. Priserna på smårätterna varierar mellan 45 och 90 kr och en normalstor måltid motsvarar 3-5 rätter. Det finns även färdigakombinerade menyer för den som känner sig osäker på kombinationerna.

Aioli Tapasbar Linköping


Restaurant Sangria

Adress: Platensgatan 1, 582 20 Linköping
Telefon: 013 – 12 69 88
Hemsida: www.sangria.nu
Presentation: Restaurant Sangria är belägen i centrala Linköping precis intill restaurang och nattklubbsstråket på Ågatan. Denna portugisiska restaurang och tapasbar serverar portugisiska och spanska maträtter. Med en flerårig erfarenhet från internationella kök kan de erbjuda mycket bra service. På Sangria serveras direktimporterade portugisiska viner. Såklart finns det även öl och alkoholfria alternativ på menyn.

Restaurang Sangria Linköping


The Bishop´s Arms

Adress: Ågatan 27, Linköping
Telefon: 013 – 10 09 93
Hemsida: www.bishopsarms.com
Org. nr: 556248-5259
Presentation: The Bishop´s Arms är en pub i engelsk stil. Här hittar du ett brett utbud av öl och whisky. Den mycket kunniga personalen hjälper dig gärna hitta en dryck som passar dina smaklökar. I matväg erbjuds en begränsad meny av så kallad pubmat. När det kommer till Bishop´s Arms kan man dock alltid lita på att maten är av mycket hög kvalitet. Perfekt för en afterwork med tillhörande tilltugg!

The-Bishops-Arms-1

Share Button